Meri-Lapin Nuorkauppakamari

Ystäviä, koulutusta, projekteja ja pientä glamouria arjen keskelle

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis-, johtamis- ja  kouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Meri-Lapin Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1969 ja se on yksi Suomen Nuorkauppakamarit ry:n yli seitsemästäkymmenestä jäsenkamarista.

Globaalisti Nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin ja Suomessa kamarilaisia on n. 5 000. Monet ovat saaneet uusia ystäviä, työpaikan, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita kamariverkoston kautta.

Nuorkauppakamaritoiminta on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Nuorkauppakamari on harrastus, jossa pääset verkostoitumaan ja kansainvälistymään, saat uusia ystäviä, mahdollisuuden osallistua laadukkaisiin koulutuksiin, tilaisuuksia omien mukavuusrajojen ylittämiseen ja halutessasi vaikkapa harrastuksen koko perheelle.