Just do it! Salo, kansallinen vuosikokous

Just do it! Salon kansallinen vuosikokous ja Pres-akatemia järjestettiin huhtikuussa 21.-24. Viikonloppu oli erityisen pitkä, koska ymmärtääkseni kaksi kokousta oli nyt EC Tampereen vuoksi yhdistetty. Aloitin matkustamisen Torniosta lentäen, joka tuntui järkevimmältä tavalta matkustaa. Tätä mieltä oli aika moni muukin pressa-kollega. Heti perjantai-aamusta alkoi alueen oma kokous, jossa asialistalla oli lähinnä jokaisen kamarin terveiset ja tilannepäivitys. Päivä jatkui kansallisella kokouksella, jossa äänestimme Turun nuorkauppakamarin kansallisen vaalikokouksen järjestäjäksi vuodelle 2017. Tilanne oli jännittävä, koska meillä oli kaksi melko vahvaa kilpailijaa. Kokous oli muutoinkin jänskättävä, olihan paikalla satapäinen joukko virallisia edustajia ja erilaista äänestystekniikkaa testattavana (=tekstiviestiäänestys, joka tuntui aluksia aiheuttavan hieman teknisiä ongelmia).

Perjantain ohjelmaan kuului myös Pressoille ja DP:lle suunnattua Strategian ja toiminnan suuntaviivojen esittelyä Irene Lambergin ja DP Jenni Rajahalmeen johdolla.

Alkuillasta oli vielä pöydällenousuja. D:n aluejohtajan vastuista kisailevat Tiia Mustonen Kuusamosta ja Ari Saavalainen Varkaudesta. Ilta huipentui Salo Nightiin, jossa joukkuina pääsimme tutustumaan toisiimme ja maistelemaan kaikenlaisia äkkimakeita drinksuja baarikierroksella.

Lauantai meille oli varattu Johtajuuspolun ”Johtajaksi kasvanut” valmennukseen, jonka vetivät meille DP Jenni ja valmennuksesta vastaava Ellimaija Ahonen. Ellimaijan kanssa pääsimme käymään lävitse 360° arvointia eli pressa- ja hallituskollegoiden palautetta omasta johtamisesta. Saimme tästä kirjallisen yhteenvedon, jota käsittelimme pienrymissä. Vaikka mitään uutta ja yllättävää ei esille tullutkaan, koin tämän palautteen erittäin hyväksi.

Lauantai-ilta huipentui iltagaalaan Saloran entisellä tehtaalla 4 ruokalajin illallisella. Illan päätteeksi pääsimme juhlimaan Salon Nkk:n uutta senaattoria.

Seuraavana aamuna alkoi osaltani kotiinpaluu Helsinki-Vantaan kautta Tornioon.

Salo_kuvablogi

PRES2016 Saila Puukko