Kehity Kouluttajana-koulutus 23-24.10.2015 Oulussa

Koulutuksen järjesti Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari ja kouluttajina toimivat Sanna-Riikka Hakio yhdessä Mari Viirelän kanssa. Osallistujia oli tullut paikalle ympäri Suomea. Meri-Lapin kamaria edustivat tällä kertaa Minna Ihanus ja Liisa Koivisto.

Koulutus alkoi oppimisteorioilla, josta nopeasti siirryttiin käytännön läheisemmin koulutusmalleihin ja tyyleihin. Ahkeroimme perjantai-iltana pitkään ja palasimme aiheeseen jälleen heti lauantaina aamulla. Koulutus sisälsi kivasti limittäin asiatietoa ja käytännössä koulutustyökalujen käytön harjoittelua koulutettavan roolissa. Luonnollisesti myös jokainen yksilönä vaikuttaa omalla toiminnallaan miten koulutuspäivät etenevät ja tähän väliin täytyykin kyllä hehkuttaa aivan loistavaa JC-sakkia, joka osaa antaa ja ottaa sopivassa suhteessa. Keskusteluja riitti asiasta monelta eri kantilta, joka antoi koulutukseen oman bonuksen!

kehityskouluttajana_kuva

Koulutuksen jälkeen parasta antia sen sisällöstä saisi, jos pääsisi hetimiten kouluttamaan jotain, oli se sitten JC-tai työmaailmassa. Opimme nimittäin sen, että kaikkein tehokkain oppimisen muoto on halutun tiedon opettaminen jollekulle toiselle. Niinpä, älä epäröi kouluttamista vaan mene rohkeasti haasteita kohti!

Kirjoittaja IND Minna Ihanus