Lastentapahtuma 27.2.2016

 

pääkuva

Lastentapahtumaa vietettiin neljättä kertaa lauantaina 27.2.2016 Kemissä Karihaaran koululla. Teemana oli kolmatta kertaa ”Liikkuen ja leikkien”. Meillä järjestäjillä päivä alkoi aamu kahdeksalta Karihaaran koululla. Jatkoimme edellisenä illalla aloitettua työtä laittamalla paikkoja valmiiksi tapahtumaa varten. Aamun kommellukset pistivät vipinää jalkoihin, mutta tapahtuman alkaessa olimme iloisesti vastassa lapsia.

Päivän teeman mukaisesti lapset saivat liikkua ja leikkiä. Kemin Naisvoimistelijat järjestivät suositun temppuradan ja lapset saivat kokeilla myös KePSin sekä Pörhön yhteistyössä järjestämää jalkapallon laukaisututkaa. Tanssistudio Bouncen ja Tanssintuki ry:n upeat tanssiesitykset ihastuttivat lapsia ja päivän päätteeksi nähtiin myös Kemin Innon hieno paini näytös.

Lapsilla ja heidän vanhemmillaan oli myös mahdollisuus laitattaa hienoja kampauksia kampaamo Casanovan ammattilaisten luona, pyörittää onnenpyörää, tutustua paikallisten yrittäjien tuotteisiin ja saada hienoja kasvomaalauksia. Pienimmille ja rauhallista hetkeä kaipaaville oli mahdollisuus käydä kuuntelemassa satuja satunurkkauksessa. Kanttiini auttoi sekä makean että suolaisen nälkään.

Lasten ehdoton suosikki oli merirosvo Ulappa-Ulla, joka kertoi lapsille arvoituksia ja tarinoita. Toivottavasti Ulappa-Ulla saadaan mukaan myös ensivuonna! Projektiryhmän jäsenet olivat pukeutuneita erilaisiksi hahmoiksi ja etenkin Peppi ihastutti lapsia niin, että he olisivat toivoneet Pepiltä esitystä.  Päivän kohokohtia olivat ehdottomasti myös hienojen paloautojen saapuminen koulun pihalle ja Huminalehdon upea hevonen sekä suloinen poni.

Lastentapahtumassa kävi 129 iloista lasta yhdessä vanhempiensa kanssa. Vierailijoita kävin yhteensä 260. Lapsilla ja heidän vanhemmillaan oli mukava päivä ja meillä projektiryhmäläisillä oli myös varmasti hauskaa siinä hulinassa.

Hanna Soppela, Lastentapahtuman projektipäällikkö