Meri-Lapin Vuoden Palvelija

vuoden-palvelija-palkitseminenMeri-Lapin Vuoden Palvelija 2015 on Tarja Sipilä, kasvisravintola Pieni Paratiisista. Onneksi olkoon Tarja!

Meri-Lapin Nuorkauppakamari palkitsee Meri-Lapin Vuoden Palvelijan, joka on esimerkillinen asiakaspalvelija. Etsimme siis hyvää asiakaspalvelua Meri-Lapista. Kuka tahansa voi ilmiantaa henkilön, joka loistaa asiakaspalvelussa. Jakamalla hyvän asiakaspalvelukokemuksesi tuot samalla iloa muillekin ja hyvät asiakaspalvelijat saavat tunnustusta ja kiitosta palveluasenteestaan. Vuonna 2015 valinta tapahtui 7.12.2015 ja voittajan julkistaminen tapahtui 11.12.2015, jolloin vietettiin kansainvälistä JCI Active Citizen Dayta.

Tänä vuonna ilmiantoja merilappilaisista henkilöistä, jotka loistavat asiakaspalvelussa, tuli Meri-Lapin nuorkauppakamarin hallitukselle monta ja perusteluissa on ollut niin mukavia asiakaspalvelukokemuksia, että halusimme jakaa ne muidenkin tietoon. Siksi perustimme Facebook-sivut, jossa kiitosta ja tunnustusta hyvästä palveluasenteesta voi jakaa näkyvästi. Meri-Lapin Nuorkauppakamarin hallitus teki valinnan Meri-Lapin Vuoden Palvelijasta ehdotusten ja perusteluiden joukosta. Vuoden Palvelijan tunnustuksen saa vain yksi henkilö, joten Facebook-sivun avulla saimme muidenkin loistavien asiakaspalvelijoiden ansaitseman kiitoksen esiin.