Mikä nuorkauppakamari?

YSTÄVIÄ, KOULUTUSTA, PROJEKTEJA JA PIENTÄ GLAMOURIA ARJEN KESKELLE

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis-, johtamis- ja  kouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Meri-Lapin Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1969 ja se on yksi Suomen Nuorkauppakamarit ry:n yli seitsemästäkymmenestä jäsenkamarista.

Globaalisti Nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin ja Suomessa kamarilaisia on n. 5 000. Monet ovat saaneet uusia ystäviä, työpaikan, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita kamariverkoston kautta.

Nuorkauppakamaritoiminta on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Nuorkauppakamari on harrastus, jossa pääset verkostoitumaan ja kansainvälistymään, saat uusia ystäviä, mahdollisuuden osallistua laadukkaisiin koulutuksiin, tilaisuuksia omien mukavuusrajojen ylittämiseen ja halutessasi vaikkapa harrastuksen koko perheelle.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen. Toteutamme vuosittain erilaisia projekteja ja haastamme itsemme näin tekemään jotain, mitä emme vaikkapa normaalissa työelämässä tee.

Jokainen poimii järjestön tarjoamista mahdollisuuksista itselleen kiinnostavimmat palat. Joitakin vetää toimintaan samanhenkiset ihmiset tai kenties pieni irtiotto arjen pyörityksestä, sillä kuuluuhan kamaritoimintaan olennaisena osana myös luksusta ja juhlaa erilaisten iltagaalojen muodossa. Toiset ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä: kouluttautumisesta, hallitusviroista tai projekteista, joiden kautta on mahdollisuus vaikuttaa, oppia, saada kokemusta ja kerätä meriittejä ansioluetteloon.

Haemme jatkuvasti lisää uusia jäseniä joukkoomme. Jäsenissämme on ihmisiä eri aloilta, erilaisista elämäntilanteista. Tittelit eivät ole meille tärkeitä, vaan yhteistä meille kaikille on aktiivinen ote elämään, itsensä likoon laittaminen ja oikea asenne. Etsimme yksinkertaisesti hyviä tyyppejä.

Lähde rohkeasti mukaan toimintaan. Ota yhteyttä:

Juho Tuovila, puheenjohtaja 2021
[email protected]