Minä <3 #ISO15 digivuosikokous

Tahkon InsideOut15 / ISO15 -kansallinen vuosikokous oli jo keväällä, mutta tuotan muisteloa reissusta nyt hyvään tarkoitukseen, nimittäin kamarimme vuosijulkaisua varten.  Ahkera tiedottajamme, ensi vuoden pressamme, Saila Puukko on parhaillaan koostamassa julkaisua ja saamme pian nauttia sähköisestä julkaisusta, joka kokoaa vuoden 2015 muistot kamarilaistemme kirjoittamin kertomuksin ja kuvin.

Tahkon kokousviikonloppu 17.-19.4.2015 oli mahtava kokemus, niinkuin nuorkauppakamarilaisten kokousviikonloput ruukaavat olla. Meri-Lapista reissuun lähdin virallisena edustajana minä ja aluejohtaja Päivi Karkkola. Teemana vuosikokouksessa oli digitalisoituminen ja kestävä kehitys, mikä sopikin digimyötärintaiselle allekirjoittaneelle ja vuoden 2016 alue D aluetietohallintopäällikölle paremmin kuin hyvin! Keynote-puhujana oli digitalisoitumisesta puhunut Ville Tolvanen ja toisena keynotena Tuomas Enbuske, joka puhui aiheesta “Minä olen media”.

Koulutuksia oli tarjolla digitalisaatiosta, esiintymistaidosta,, virtuaalitiimin johtamisesta, somesta, motivoinnista, hyvinvoinnista kilpailuetuna, projekteista, sekä JCI Impact -koulutus, joka käsittelee aktiivisen kansalaisen –käsitettä (Active Citizenship).

Perjantain tulojuhlan teemana oli after ski ja lauantain iltagaalan menu oli TV:stäkin tutun julkkiskokin, keittiömestari Mika Jokelan käsialaa. Iltamenoista lauantaina vastasi Kasmir, jonka kanssa osa oli päässyt jatkoille juomaan skumppaa. Missasin tämän, mutta pääsin sentään päivällä Tuomas Enbusken kainaloon 😉

ISO2015tahko

#digimyötärinta

Kirjoittaja Liisa Koivisto, PRES 2015 ja aluetietohallintopäällikkö R-ITM 2016 alueella D. Hän on 32-vuotias it-opettaja Lapin ammattikorkeakoulussa ja ohjelmistoyrittäjä.