Mukaan toimintaan?

JÄSENEKSI?

Haluatko harrastuksen, joka tarjoaa mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle? Harrastuksen, jossa saat uusia ystäviä? Harrastuksen, jossa pääset kouluttautumaan ja verkostoitumaan paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti tai maailmanlaajuisesti? Harrastuksen, jossa voit turvallisesti opetella uusia taitoja, kerätä kokemusta ja ansaita meriittejä ansioluetteloosi?

Jos vastasit johonkin näistä kyllä, ota yhteyttä meihin ja selvitä, mitä nuorkauppakamaritoiminta voi tarjota sinulle.

Haemme jatkuvasti lisää uusia jäseniä joukkoomme. Titteli ei ole meille tärkeää, mekin olemme ihan tavallisia merilappilaisia ihmisiä eri elämäntilanteista ja eri aloilta.  Etsimme yksinkertaisesti hyviä tyyppejä. Mikäli sinusta tuntuu, että toimintamme jokin osa-alue voisi kiinnostaa sinua, älä hukkaa tätä mahdollisuutta. Jokainen jäsenemme poimii kamaritoiminnasta itseään kiinnostavat palat ja niin sen pitääkin olla. Lähde rohkeasti mukaan!

Yhteydenottoasi odottaen,

Jenni Kreivi, puheenjohtaja 2020
[email protected]

YRITYSKUMPPANIKSI?

Meri-Lapin nuorkauppakamari on osa aktiivisten nuorten aikuisten kehittymis- ja oppimisjärjestöä. Osallistumme vahvasti myös Meri-Lapin alueen kehittämiseen.

Kumppanina olette mukana mahdollistamassa toimintaamme ja olette osa kattavaa verkostoamme. Kumppaninamme hyödytte profiloitumalla yhteiskunnallisesti valveutuneena yrityksenä ja saatte useita hyötyjä yrityksellenne!