Osallistu, kehity, koe!

Lähde mukaan tekemään ja kokemaan!

Kamaritoiminnan kulmakivi on Learning by doing -ideologia.  Tekemällä oppii ja pääsee kokemaan jotain, mikä muuten jäisi kokematta sekä tapaamaan ihmisiä, joita muuten ei tapaisi. Tule mukaan tekemään, oppimaan ja kokemaan! Ilmoittaudu mukaan eri projekteihin ja tapahtumiin. Kerää kokemuksia muistoiksi, oppeja päänuppiin ja meriittejä ansioluettelon kaunistukseksi. Älä jää seinäruusuksi vaan ota aktiivinen ote elämääsi ja näytä kyntesi. Alla tällä hetkellä vapaana olevat vakanssit:

 

REKRY! Haetaan projektiryhmäläisiä Lastentapahtuma 2016-projektiin

Kamarimme järjestää myös helmikuussa 2016 paljon toivotun Lastentapahtuman Kemissä, nyt jo neljättä kertaa. Onko sinulla visio, minkälainen tapahtuman tulisi olla tulevana vuonna? Vai oletko kiinnostunut oppimaan miten sellainen tapahtuma järjestetään?

Projektiryhmään mukaan voit ilmoittautua mailaamalla osoitteeseen [email protected] Projektiryhmässä jokaiselle löytyy haluamansa kokoinen vastuualue ja projektin jälkeen projektiryhmä palkitaan tietenkin karonkalla!

 

REKRY! Haetaan projektipäällikköä Kesähiihtojen MM-kisat 2016-projektiin

Kamarimme järjestää heinäkuussa 2016 Kesähiihtojen MM-kisat Kemissä, nyt jo neljättä kertaa. Haluatko mukaan tekemään vuoden hulvattominta tapahtumaa?

Hae projektipäälliköksi tapahtumaan! Projektipäällikkö pitää narut kasassa mutta ei tee koko tapahtumaa yksin vaan ympärilläsi on projektiryhmä sekä tukenasi avustava hallitus. Hakemukset päälliköksi osoitteeseen [email protected]

Projektiryhmään mukaan voit ilmoittautua samaan osoitteeseen. Projektiryhmässä jokaiselle löytyy haluamansa kokoinen vastuualue ja projektin jälkeen projektiryhmä palkitaan tietenkin karonkalla!