Pressan terveiset

JCI Meri-Lappi -Pyllypallo
Pyllypalloa kamarivuoden startanneessa Kick Offissa 10.1.2015.

Jälleen on uusi vuosi startannut ja tällä kertaa potkaisimme sen komeasti käyntiin Kick Off –tapahtumassa karaten ja tatamipiknikin merkeissä. Kiitos kaikille osallistujille huipusta illasta! Mukana oli paljon uusia kasvoja ja olen siitä erityisen iloinen, sillä verkostoituminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen on kamaritoiminnan suola. Luin tänään sarjayrittäjä Ilkka O. Lavaksen blogikirjoituksen, jossa hän kehotti nuoria aikuisia verkostoitumaan liittymällä nuorkauppakamariin. Suosittelen lukemaan, siinä oli tuon mahtavan neuvon lisäksi muitakin hyviä vinkkejä.

Tämä vuosi on hieno vuosi olla pressana, sillä on kansainvälisen JCI-järjestön 100-vuotis juhlavuosi ja lisäksi kamaristamme valittu aluejohtaja ensi kertaa pitkään aikaan. Onnea Päivi Karkkola, olen tosi ylpeä sinusta. Kun sitten reissaan puheenjohtajakokouksissa pitkin Suomea, on Päivi aina siellä tukena ja turvana.

Meri-Lapin Nuorkauppakamari on yhteisö, joka yhdistää alueemme samanhenkisiä nuoria tekijöitä yli kunta- ja valtakunnanrajojen. Nuorkauppakamarissa tunnen olevani positiivisen pörinän alkulähteillä. Niin paljon on mahdollista, kun samanhenkiset hyvät tyypit saavat päähänsä toteuttaa jotain ja tekevät sen porukalla.

Mitä sinä haluat kamaritoiminnalta ja miten voit sen saavuttaa? Jollet tiedä vastausta näihin kysymyksiin vielä, haastan sinut etsimään vastauksia tänä vuonna. Ota kaikki irti kamaritoiminnasta, et tule katumaan sitä!

Toivotan sinulle oikein hyvää vuotta 2015 ja toivon, että saat ensi vuonna uusia elämyksiä, mieleenpainuvia kokemuksia ja ennen kaikkea sitä, mitä itse haluat kamaritoiminnalta.

Terveisin, PRES 2015 Liisa Koivisto

Liisa Koivisto on 31-vuotias matkamuistoguru Happy Orangella ja it-yrittäjä. Hän asuu miehensä ja kolmen lapsensa kanssa Tornion maaseudulla hevosten, kanojen, kanien ja koirien kanssa. Vapaa-ajalla juoksee, huitoo ja potkii karatessa ja viettää lokoisaa pressan elämää nuorkauppakamarilaisittain.