Aluevuosikokous Routa 2022

Meri-Lapin Nuorkauppakamari toivottaa sinut tervetulleeksi Kemiin 25.-27.3.2022 Alue D:n vuosikokoukseen! Tänä vuonna aluevuosikokouksen pääyhteistyökumppani on Kemin kaupunki, joka tuo mukanaan paljon mielenkiintoista sisältöä!

Pääyhteistyökumppanimme on Kemin kaupunki!

Rekisteröinti- ja kokoustoimisto

Kokousohjelma ja aikataulut

Keynotet ja koulutukset

Kokouksen tilat

Majoitus

Liikenneyhteydet ja kuljetukset

Kokouksen teema

Kokoustiimi

Kemi on pohjoisten kulkuyhteyksien logistinen kiintopiste. Se yhdistää tieliikenteen, junaliikenteen sekä lento- ja merireitit. Tästä syystä se palvelee loistavasti niin matkailua, kuin teollisuuttakin.  

Aluevuosikokous 2022 tuo Deen JiiCeet jälleen yhteen nauttimaan hulppeista puitteista, hyvästä seurasta ja tietenkin loistavasta ohjelmasisällöstä! Kokouksen sydämenä toimii kansainvälistä matkailua silmälläpitäen rakennettu LumiLinna-alue. Viikonlopun aikana kuulemme inspiroivia yritystarinoita, kehitämme itseämme koulutuksissa, herkuttelemme lähiruoalla ja rentoudumme ylellisissä minihuviloissa. Luonnollisesti myös IPP:t, seuralaiset ja senaattorit huomioidaan omalla ohjelmatarjonnallaan. 

Odotamme innolla kokousvieraita läheltä ja kaukaa näkemään, mitä Meri-Lapilla on tarjottavanaan! 

Kokousterveisin, 

Juho Tuovila 

Kokouspäällikkö, IPP 2022 / Meri-Lapin Nuorkauppakamari 

Muut yhteistyökumppanimme

Seadventures kiidättää sinut ja ystäväsi talvisin meren jäälle ilmatyynyaluksella, ja tarjoaa kesäisin SUP-lautoja sekä muita vesiurheilukokemuksia.

Kemin Osaajien Osuuskunta mahdollistaa oman työn tekemisen tai yritysidean kasvattamisen helposti ja edullisesti. Osuuskuntamallissa olet työntekijä, jolla on kyky vaikuttaa!