Majoitus

Kaikki majoitusvaihtoehdot ovat erittäin lähellä! Klikkaa karttaa nähdäksesi sen isompana.

Kemistä on helppo löytää juuri itselle sopiva majoitusvaihtoehto. Kartalta näet keskustan majoitustarjonnan poimintamme. Lumilinna, Hotelli Merihovi ja Putiikkihotelli 1932 ovat varanneet tapahtumalle kiintiölle.

Majoitus on tällä kertaa yksi kokouselämyksen myyntivalteista! Ensimmäiset, noin 80 kokoustajaa pääsevät viettämään yönsä matkailuvetonauloiksi suunnitelluissa Seaside Glass Villa –pienhuviloissa lyömättömään JC-hintaan! Nämä villat tarjoavat ainutlaatuisen yksityisen yöpymiskokemuksen. Huvilat sijaitsevat Perämeren rannassa Kemin LumiLinna-alueella, aivan kokousrakennuksen välittömässä tuntumassa.  

Jokainen huvila on oma yksikkönsä ja niihin on omat sisäänkäynnit suoraan luonnosta. Villoissa on älylukot, free wifi, pimennyt verhot, ilmalämpöpumput ja keittonurkkaus, jossa voi myös valmistaa itse aterioita (ei niin, että nälkä pääsisi yllättämään). Huviloiden lasikatosta voi ihastella yötaivasta, ja mahdollisesti myös revontulia! Majoituksen vastaanotto palvelee päärakennuksessa, eli samassa sijainnissa kokoustilojen ja ravintolan kanssa. Majoittuminen sisältää buffet-aamiaisen, sekä käynnin päärakennuksen yhteydessä sijaitsevassa SnowExperience365 –tilassa, eli ympärivuotisessa lumilinnassa.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-4.png

Huvilat vuokrataan “huonekohtaisesti”, ja yhteen huvilaan mahtuu normaalisti 1-2 henkilöä / villa. Huvilan jakaminen kaverin kanssa siis ehdottomasti kannattaa. Alueella on myös rajallinen määrä Loft-huviloita, joihin on mahdollista saada kaksi lisävuodetta. Loft-huvilat sisältävät myös oman saunan. 

Koko LumiLinna-alueen majoituskapasiteetti varataan meidän käyttöömme viikonlopun ajaksi, ja tässä tapauksessa aikainen rekisteröityminen todellakin kannattaa! Lasihuviloiden kapasiteetin ylittävät kokousvieraat majoittuvat jossain kaupungin lukuisista muista majoitusvaihtoehdoista, joista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Kaupungin keskusta palveluineen sijaitsee lyhyen, noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä LumiLinna-alueesta. 
 

HINNAT 

VILLAT LOPPUUNMYYTY!

Seaside Glass Villa: 140€/vrk. (Normaalihinta: 235€-295€/vrk) 

Olemme neuvotelleet kokousvieraillemme poikkeuksellisen edullisen majoituksen! 

Hinta sisältää majoituksen 1-2 henkilölle per villa. Kaverin kanssa majoittuessa koko kokousviikonlopun majoitus aamupaloineen kustantaa siis vain 140€/henkilö! 

Varauksen sähköpostiin [email protected]

Koodilla ROUTA2022

Hotelli Merihovi sijaitsee aivan kaupungin keskustassa

Oletko osallistumassa perheen tai suuremman porukan voimin? Perinteisiä suurempia hotellihuoneita löydät Hotelli Merihovista:

040 6853 500

[email protected]

https://www.merihovi.fi/fi/hotelli-merihovi/