Social Friday – tapahtuma Elämystehdas Lapparilla

SF5

 

Social Friday on yrittäjille, yrittäjäksi haluaville ja yrittäjähenkisille tarkoitettu rento verkostoitumistapahtuma. Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Tapahtumia järjestää Meri-Lapin nuorkauppakamari ry yhteistyössä ELY-keskuksen Yritykset kehittämispoluille -hankkeen, TE-palvelujen, paikallisten yrittäjäyhdistysten ja yrittäjien kanssa.

 

Meri-Lapin alueen ensimmäinen Social Friday järjestettiin 6.4.2018 Elämystehdas Lapparin tiloissa. Tilat olivat upeat ja tarjolla oli myös pientä purtavaa. Tapahtumaa juonsi Kajaanin nuorkauppakamarin Social Friday -projektipäällikkö Maija Autio. Social Friday on lähtöisin Kajaanista. Kajaanissa on toteutettu tapahtumaa jo kahden vuoden ajan. On mahtavaa, että tapahtumaa on alettu järjestää myös muilla alueilla.

 

Puheenvuorossaan Meri-Lapin nuorkauppakamarin puheenjohtaja Marika Mathlein kertoi kamarin terveiset. Juho Mykkälä kertoi Elämystehdas Lapparin laajasta toiminnasta. Lapparilla on Duudsonit sisäaktiviteettipuisto, lähiruokaravintola Paja, Tornion Panimo, Kuntosali Hyvä Fiilis, tapahtuma-areena Club Teatria, Pakohuonepelit, Megazone lasertaistelupeli, golf- ja tennishalli sekä kokous- ja saunatilat.

 

SF2

 

Ohjelmassa oli myös hissipuheita, joissa yrittäjät ja yrittäjiksi haluavat saivat kertoa yrityksestään tai yritysideastaan. Meri Nikula kertoi yrityksestään Irindira Vocal Arts ja Leea Hamari kertoi Tanssi- ja joogakoulu Stagen toiminnasta. Lapin ammattikorkeakoulun opiskelijat Samuli Heikkinen ja Joonas Ranta esittelivät yritysideaansa matkailusuunnittelupalvelusta.

 

Hissipuheiden jälkeen tapahtumassa päästiin tutustumaan Tornion Panimoon. Kaj Kostiander piti mielenkiintoisen esittelykierroksen Panimon tiloissa. Saimme kuulla erittäin hyvän esittelyn Panimon historiasta sekä tämän hetkisistä tuotteista ja niiden valmistamisesta. Tapahtuman loppuhuipennuksena oli Kaj Kostianderin ohjaama olutmaistelu.

 

SF3                                      SF4  

 

Tapahtuma oli kaikin puolin erittäin onnistunut. Tapahtumassa päästiin verkostoitumaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Päivässä oli positiivista säpinää ja kiivasta puheensorinaa! Tämä oli erittäin hyvä alku Social Friday -tapahtumille. Lämmin kiitos kaikille tapahtuman järjestäjille ja tapahtumaan osallistuneille!

 

Tarkoituksena on järjestää tapahtumia jatkossa joka kuukauden viimeisenä perjantaina. Seuraava Social Friday on 25.5.2018 kello 15 – 17 Tasalan Kasvitarhalla Lautiosaaressa. Ilmoittauduthan mukaan ja vinkkaa tapahtumasta myös tutuillesi!

 

Käythän liittymässä Facebookissa Social Friday -ryhmään ja tykkäämässä sivusta Meri-Lapin Nuorkauppakamari ry, niin saat aina tiedon tulevista tapahtumista.

 

Jenni Kreivi

Meri-Lapin nuorkauppakamari ry

Social Friday -projektipäällikkö

Tiedottaja

0409660591

[email protected]