Social Friday -tapahtuma Motel Käpylässä

Social Friday on yrittäjille, yrittäjäksi haluaville ja yrittäjähenkisille tarkoitettu rento verkostoitumistapahtuma. Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Tapahtumia järjestää Meri-Lapin nuorkauppakamari ry yhteistyössä ELY-keskuksen Yritykset kehittämispolulle -hankkeen, TE-palvelujen, paikallisten yrittäjäyhdistysten ja yrittäjien kanssa. Social Friday on lähtöisin Kajaanista ja tapahtumia järjestetään jo usealla alueella. On mahtavaa, että tapahtumat on saatu näin hyvin pyörimään myös Meri-Lapin alueella.

 

Meri-Lapin alueen toinen Social Friday järjestettiin 27.4.2018 Motel Käpylän tiloissa Keminmaassa. Käpylä on upea taukopaikka, joka huokuu nostalgista 70-lukua. Käpylässä on säilytetty esimerkiksi upeita vanhoja kuvia ja huonekaluja. Tiloja on osittain myös uusittu vanhaa kunnioittavalla tavalla. Tarjolla oli myös maukasta purtavaa.

 

SF1

 

 

 

 

 

 

 

 

Puheenvuorossaan Teija Paananen esitteli Käpylän historiaa sekä Käpylän tarjoamia monipuolisia palveluita. Käpylässä voi majoittumisen lisäksi ruokailla Unionin baarissa. Käpylän ravintolassa panostetaan paikallisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Nostalgisessa viihderavintolassa on kuukausittaista ohjelmatarjontaa ja sen lisäksi se toimii tilausryhmien ruokailu- ja tapahtumapaikkana. Käpylästä löytyy myös hienot kokous- ja saunatilat.

 

Meri-Lapin nuorkauppakamarin puheenjohtaja Marika Mathlein kertoi kamarin terveisiä. Tanja Heikka esitteli yrityksensä Hoitohuone Helmiinan monipuolisia palveluita. Puheenvuorossaan Jaana Kupiainen kertoi työstään TE-palveluissa ja siitä, mitä palveluita yrittäjä voi saada TE-palveluilta. Puheenvuoron piti myös Lapin Ammattikorkeakoulun Mika Saloheimo, joka kertoi DigiTEKijä fast track – digitaalisen myynnin ja markkinoinnin erikoistumiskoulutuksesta.

 

SF2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puheenvuorojen jälkeen oli aika siirtyä keskustelemaan ajankohtaisista yrittämiseen liittyvistä aiheista. Tietosuoja-asetus herätti hyvin keskustelua. Torniolainen yrittäjä Paula Aikio-Tallgren jakoi tietosuoja-asetuksen koulutuksesta saamaansa tietoa aiheesta muille ja aiheesta saatiin erittäin hyvää keskustelua aikaan.

 

SF4

 

 

 

 

 

 

 

Puheenvuorojen ja keskusteluiden jälkeen tapahtumassa päästiin vielä tutustumaan Käpylän tiloihin. Tapahtuma oli kaikin puolin erittäin onnistunut. Tapahtumassa päästiin verkostoitumaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Lämmin kiitos kaikille tapahtuman järjestäjille ja tapahtumaan osallistuneille!

 

SF3

 

 

 

 

 

 

 

Tarkoituksena on järjestää tapahtumia jatkossa joka kuukauden viimeisenä perjantaina. Seuraava Social Friday on 25.5.2018 kello 17 – 19 Tasalan Kasvitarhalla Lautiosaaressa Keminmaassa. Ilmoittauduthan mukaan ja vinkkaa tapahtumasta myös tutuillesi! Ilmoittautuminen linkin kautta:

Käythän liittymässä Facebookissa Social Friday -ryhmään ja tykkäämässä sivusta Meri-Lapin Nuorkauppakamari ry, niin saat aina tiedon tulevista tapahtumista.

 

Jenni Kreivi

Meri-Lapin nuorkauppakamari ry

Social Friday -projektipäällikkö

Tiedottaja

0409660591

[email protected]