Terveiset Elokuun Kuutamolta

Kamarimme koejäsenet järjestivät perinteisen Elokuun kuutamo –tapahtuman koko kamarin väelle 8.8.2015. Tapahtuma alkoi kokoontumalla Kemissä ja siirtymällä ensiksi Physio Phoenix-kuntosalille. Salilla meitä odotti timmiäkin timmimpi Janika, joka ilmoitti vetävänsä meille tankotanssitunnin. Uteliaat ja innokkaat – muutamalla ehkä hieman pelokkaatkin – ilmeet kasvoillamme asetuimme kukin oman tangon viereen ja yritimme parhaamme mukaan tehdä Janikan ohjeiden ja esimerkin mukaan. Janika oli selvästi harjoitellut lajia jo pitkään ja meille tunti tuotti niin päänvaivaa kuin palovammojakin! Mutta lystikästä liikuntaa se oli ja kaikki me ekakertalaiset olimme yhtä hauskaa kokemusta rikkaampia.

 

Tankotanssia harjoittelemassa
Tankotanssia harjoittelemassa

elokuun-kuutamo-2015Salin ulkopuolella hieman sulateltiin kokemaamme ja sitten Markus yllätti meidät jakamalla hatustaan jokaiselle oman paperilappusen, johon oli kirjoitettu yksi sana. Sana oli aihe myöhemmin illalla pidettävälle kolmen minuutin puheelle! Loistavaa! Koejäsenemme olivat heti kättelyssä oivaltaneet yhdistää tapahtumaan perinteisiä nuorkauppakamaritapahtumien aineksia!

Seuraavaksi meidät ohjattiin tapahtuman projektipäällikön Hannan kauniiseen kotiin. Hannan luona saimme nauttia ruokaisaa salaattia ja virvokkeita. Syömisen vielä ollessa käynnissä Henri halusi jo pitää puheensa. Markus otti aikaa – aivan kuin olisi sitä ennenkin tehnyt – ja Henri antoi palaa. (Markus toki otti osaa Leppävirran aluevuosikokousessa puhekilpailuun!) Illan kulkua rytmittivät loistavat puheet, saunominen sekä salaatin ja virvokkeiden santstaaminen.

Kirjoittaja, SECY Katri Juutinen, tunnelmoi elokuun kuutamoa ja vielä ah niin kesäisiä tunelmia 🙂