Kohti korkeuksia – Juhlavuoden SNKK:n Vaalikokous Levillä 9.-10.10.2015

Tarjolla vaalihumua, historian havinaa ja koulutuksia ripauksella Lapin eksotiikkaa.

Suomen Nuorkauppakamareiden Vaalikokous 2015 vietetään Levillä 9.-10.10.2015. Meri-Lapin Nuorkauppakamari on mukana järjestämässä kokousta yhdessä Oulun, Oulun Terwaporvarien, Liminganlahden, Kuusamon ja Rovaniemen Nuorkauppakamareiden kanssa. Kokouksen teeman mukaisesti osallistujat viedään paitsi maantieteellisesti, myös uuden oppimisen myötä kohti korkeuksia.

Vuosi 2015 on SNKK:n strategian mukaisesti yhteiskuntavastuun ja vastuullisuuden vuosi. Kohti korkeuksia – kokousorganisaatio on tarttunut haasteeseen ja toimii mallina siitä, kuinka pienetkin kamarit voivat yhdessä toimimalla saada aikaan jotain suurta ja hienoa, kuten vaikkapa Suomen pohjoisimman kansallisen tapahtuman.  Haluamme näyttää, kuinka kuuden kamarin yhteisprojekti maantieteellisistä etäisyyksistä huolimatta voi onnistua, kun kaikilla on aito tahto ja halu tehdä yhdessä jotakin merkityksellistä. Tämä projekti jättää jäljen varmasti jokaiseen projektissa mukana olevaan kuin myös tapahtumaan osallistuvaan.

Vuosi 2015 on JCI:n 100-vuotisjuhlavuosi. Tämä näkyy myös Levillä. Kirjoitamme järjestön Suomen toiminnan historiaa järjestämällä samassa kokouksessa niin alueiden vaalikokoukset kuin myös kansallisen vaalikokouksen. Luvassa on vaalihumun lisäksi huikeita keynoteja ja koulutuksia, mm. myynnin, johtamisen ja kouluttamisen saralta, huikea debatin kansallinen finaali ja runsaasti elämyksellistä oheisohjelmaa. Koko viikonlopun kruunaa upea iltagaala Hullu Poro Arenalla.

Kokouspaketin hinta on alkaen 230€. Kokouspaketti sisältää osallistumisoikeuden viikonlopun ohjelmaan, majoituksen (pe-su) aamupaloineen, tulojuhlan, gaalaillallisen, lauantain lounaan ja iltapäiväkahvit. Rekisteröityminen tapahtuu osoitteessa www.vaalikokous.fi.

Voit seurata vaalikokouksen uutisia twitteristä, facebookista ja kokouksen kotisivulta.